Osnovni podaci firme

OTKUP POLOVNIH AUTOMOBILA

  • Adresa: Vinogradska 101, 11070 Novi Beograd, Srbija
  • E-mail: autootpadkidi@gmail.com
  • Telefon: 064/66 39 623   Kidi

Kako doći do nas?

"Auto-otpad Zastava" nalazi se na Novom Beogradu, tačnije na staroj Bežaniji, ispod Ledina i do nas možete doći na sledeći način:

lada auto otpad reklamna tabla

Ukoliko idete iz pravca Zemuna najbolje je da idete ulicama Tošin Bunar-Zemunska-Vojvođanska i kada stignete do kraja Vojvođanske ulice, naići ćete na kružni tok na kome ne treba da skrenete desno prema Ledinama-Surcinu, niti levo ka blokovima, nego nastavite pravo (tu počinje Vinogradska ulica) i na tačno 800 metara od početka ulice, videćete sa leve strane našu tablu veliku plavu tablu sa brojem 101. Kako bi se lakše snašli, možete pratiti brojeve sa desne strane ulice i stati kod broja 92.

Ako dolazite iz pravca Jurija Gagarina, treba da prođete Novobeogradski buvljak sa desne strane, kao i Delta City, TC Piramidu i Mc Donald's sa leve strane i da idete skroz pravo do kraja i tu na raskrsnici, gde tramvaj skreće levo, vi treba da skrenete desno. Pređite prvi semafor, zatim idite pravo do kružnog toka. Kada stignete na kružni tok, imaćete mogućnost, da skrenete desno, da idete pravo ili da skrenete levo, vi skrenite levo i tu počinje Vinogradska, vozite pravo 800 metara, i stigli ste na cilj!Nas plac se nalazi tacno na drugoj autobuskoj stanici sa leve strane racunajuci od pocetka ulice. Nasom ulicom prolazi autobus 602, koji ide od tramvajske stanice u Bloku 45 do Surcina.

Također nas možete lako uočiti po prepoznatljivim vozilima, koja su parkirana ispred našeg auto-placa.